Overvejer du medlemskab? Se hvad vi kan tilbyde i Greve Udspring

Læs mere
Workshop om udspring
 
Du kan som privatperson eller i kraft af en offentlig institution deltage i vores Udspringsworkshop. Det er en aktivitet, der varer mellem 2-4 timer afhængig af ønske, så send os en forespørgsel på mail: greveudspring@gmail.com og du vil høre nærmere om vores tilbud.
 
Mentaltræning og udspring 
 

Vi tilbyder også mentaltræningsforløb baseret på undervisning i idrætspsykologi og udspringsport. Det kan du læse mere om på:
http://www.dindialog.dk/i-spring/ 
Kontakt Joen på mail:  greveudspring@gmail.com for yderligere information herom.
 
Polterabend 
 
Hvis du tror det er skræmmende at springe fra 10 meter, så er svaret JA! Vi arrangerer et grænseoverskridende polterabendindslag, hvor vi lærer dig at gøre det. Vi tilbyder et to-timers event med udspring, hvor hele selskabet får rig lejlighed til at demonstrere deres kunnen samt lære en masse nye ting, - hvis de ellers tør! Der vil være to elitetrænere til stede under forløbet og de vil udsætte selskabet for lidt af hvert. Vi råder over et antal springveste, som der vil være mulighed for at låne, hvis nerverne bliver for store. Vesten kan nedsætte slaget fra vandet.
Prisen for et arrangement starter ved 2.000 kr. + 100.- pr. deltagere efter nr. 10. Der kan max være 20 deltagere på et hold og eventet betales dagen forinden via bankoverførelse.
Kom og opleve adrenalin og naturkræfter rive og flå i krop og sind, indtil man får det endelige rush ved at overvinde sig selv!
P.S. Alkohol og udspring kan ikke kombineres, og vi aflyser eventet ved mistanke herom.

Henvendelse på mail: greveudspring@gmail.com