Overvejer du medlemskab? Se hvad vi kan tilbyde i Greve Udspring

Læs mere

 Velkommen til Greve Udsprings hjemmeside


Tilmelding til efterårssæsonen åbner d. 24/5-2024. Første træningsdag er tirsdag d. 3/9-2024.
For at tilmelde dig på et hold via sitet her, skal du først oprette dig som bruger. Det er vigtig at huske sine oplysninger, da man ved gentilmelding skal bruge disse informationer. Så lav en post-it på dit skrivebord med dine login-info til os :-) 

Ved tilmelding på flere hold betales fuld pris på første hold, derefter ydes der 50% rabat på de følgende hold.

Har du spørgsmål vedr. tilmelding eller lignende kan du skrive til klubben på mail: greveudspring@mail.dk


Prøvetime
Det er også muligt at komme til prøvetime de første to uger i sæsonen. Eneste forudsætning er, at der er plads på det pågældende hold. Ønsker du selv eller dit barn få en prøvetime, bedes du skrive en mail til os på greveudspring@mail.dk. Det kræver nemlig et armbånd at komme ind i hallen og derfor skal træneren være forberedt på modtagelsen. Man møder i forhallen 20 min før holdstart, tager sine sko af og går ind til træneren på kanten som udleverer et lånearmbånd, som man skal HUSKE at returnere til træneren efterfølgende. 

 
Spørgsmål må vente til træningen er overstået
Har du spørgsmål til træneren vedrørende hold og lignende kan du FØRST stille dem efter endt træningstid - dvs. tirsdag kl. 20, torsdag kl. 21 og fredag kl. 19.  Vi beder alle om at respektere dette, fokus skal under træning være på børnene hele tiden! Alternativt kan man altid skrive en mail, som vi typisk besvarer inden for 24 timer. 

 
Venteliste
Bemærk at hvis holdet er fyldt op,  er der en chancen for, at en springer  stopper og der bliver en ny  plads. Så brug gerne ventelisten, og henvend dig til klubben (fanen: menu->Kontakt os), så prøver vi at hjælpe, evt. ved at lave et holdbytte med en anden springer, hvis der er mulighed for det. Af og til går der nogle uger før brikkerne falder på plads, men vi prøver så godt vi kan:-)
 

Hvad kræver det for at gå til udspring
For at gå til udspring skal du være fyldt 8 år og kunne svømme 25 meter. Undervisningen er individuel på alle hold, dog vil en del af træningen være fælles for alle. Undervisningen starter afhængig af niveau på kanten og på 1 meter vippen. 
 

Voksenudspring er for begyndere og øvede voksne. Undervisningen er individuel, og det er dine ønsker og mål, der er i fokus. Vil du prøve dig selv af i konkurrence mod ligeværdige springere kan du gøre det ved Masters konkurrencer, hvor man konkurerer i aldersopdelte grupper.