Overvejer du medlemskab? Se hvad vi kan tilbyde i Greve Udspring

Læs mere

 Velkommen til Greve Udsprings hjemmeside

Tilmelding til efterårssæsonen åbner d. 15/6-2022 - første træningsdag er tirsdag d. 6/9.
For at tilmelde dig på et hold via sitet her, skal du først oprette dig som bruger. Det er vigtig at huske sine kontooplysninger, da man ved gentilmelding skal bruge disse informationer. Så lav en poster på dit skrivebord med dine login-info til os:-) 

Har du spørgmål vedr. tilmelding eller lignende kan du ringe til Ulla Wiese på telefonnr.: 20858723 tirsdag kl 19-20 og torsdag kl 20-21. I ugen op til sæsonstart er du velkommen til at ringe mere frit i ugen.  

 
Prøvetime
Det er selvfølgelig muligt at komme til prøvetime. Eneste forudsætning er, at der er plads på det pågældende hold. Bemærk at man kan ikke reservere og risikere dermed at det hold, som man ønsker prøvetime på, når at lukke, da sporten er populær og der hvert år er gengangere og nye springere klar til at melde sig til uden prøvetime. Så muligheden er der, men det er ikke en optimal løsning for dig som er i tvivl. Du må kigge efter holdstatus her på sitet under holdtilmelding, når du er logget ind med dit brugernavn, og vurdere om du tør vente til sæsonstart. Ønsker du at lade dit barn få en prøvetime, bedes du skrive en mail på det til os. Det kræver nemlig et armbånd at komme ind i hallen og derfor skal træneren være forberedt på modtagelsen. Man møder i forhallen 15 min før holdstart, tager sine sko af og går ind til træneren på kanten som udleverer et lånearmbånd, som man skal HUSKE at returnere til træneren efterfølgende. 
Bemærk at mange står klar til at tage en holdplads direkte og reservation er ikke muligt. Først ved gennemført betaling er man på et hold.  
 
Spørgsmål må vente til træningen er overstået
Har du spørgsmål til træneren vedrørende hold o.lign kan du FØRST stille dem efter endt træningstid - dvs. tirsdag kl 20 eller torsdag kl 21. Vi beder alle om at respektere dette, fokus skal under træning være på børnene hele tiden! Alternativ til træneren kan man altid skrive en mail, som vi typisk besvarer inden for 24 timer. 
 
Venteliste
Bemærk at hvis holdet er fyldt op, så er chancen for at der stopper en springer, som har den plads dit barn kan få, kun lille. Men brug gerne ventelisten, og henvend dig til klubben (fanen: menu->kontakt), så prøver vi at hjælpe, evt. ved at lave et holdbytte med en anden springer, hvis der er mulighed for det. Af og til går der nogle uger før brikkerne falder på plads, men vi prøver så godt vi kan:-)
 
Hvad kræver det for at gå til udspring
For at gå til udspring skal du være fyldt 4-6 år og kunne svømme ca. 10-15 meter. Undervisningen er individuel på alle hold, dog vil en del af træningen være fælles for alle. Undervisningen starter afhængig af niveau på kanten og på 1 meter vippen. For nogle begynderspringere vil det være muligt at deltage i den landsdækkende Trip-Trap turnering. Det er en turnering som er niveauinddelt, hvilket betyder at man møder ligeværdige springere fra egen og andre klubber.
 
Voksenudspring er for begyndere og øvede voksne. Undervisningen er individuel, og det er dine ønsker og mål, der er i fokus. Vil du prøve dig selv af i konkurrence mod ligeværdige springere kan du også det ved Trip-Trap turneringer og Masters.
 
Sommertræning 2023
- Der er sommertræning hver tirsdag og torsdag tilmelding går via Dan, se flyer her eller på vores facebook side.
Sommerferieaktivitet 2023
- Der er også sommerferieaktivitet i uge 27, tilmelding går ligeledes via Dan. Følg igen information på nærværende flyer på siden eller på vores facebook.