Overvejer du medlemskab? Se hvad vi kan tilbyde i Greve Udspring

Læs mere

Historien  

Greve udspringsklub har efterhånden en lang historie bag sig, og klubbens cheftræner Dan Jacobsen har været fast foreningsmand siden 1986.
Der har været udspring i Greve Svømmehal siden hallen blev åbnet i 1978. Klubben var dengang en afdeling af Greve Svøm, og havde Grethe Skov som træner. Grethe førte klubben frem til de første DM-medaljer i starten af 80'erne. I 1986 overtog Dan Jacobsen trænerposten efter Grethe. I 1988 stoppede de sidste springere på det daværende konkurrencehold og der gik tre år før arbejdet på et nyt konkurrencehold var en realitet. Holdet fik sin første DM medalje, af bronze, i 1994, og i perioden fra 1995-2002 vandt holdet 32 danske mesterskaber, 3 nordiske mesterskaber, 41 internationale medaljer, 7 udtagelser til Europæiske juniormesterskaber og en enkelt springer med ved EM i 2000 i Helsinki. I 2006 brød udspringerne ud af Greve Svøm og dannede klubben "Greve Udspring".
 
Nu - en coachingbaseret undervisningsform 

Som et alternativ til landets øvrige udspringsklubber tilbyder vi i Greve Udspring, en undervisningsform der er coachingbaseret i modsætning til den typiske instruerende og fejlrettende trænerstil.